HYVÄ TIETÄÄ


Pelitila korona-aikana
Varaamme jokaisen pelin jälkeen tunnin ajan ennen seuraavaa ryhmää desinfoidaksemme pelitilan kosketeltavat pinnat. 
Pelitilasta löytyy käsidesiä sekä puhdistusliinoja. 
Ethän tule pelaamaan, jos epäilet sairastuneesi tai altistuneesi tautiin! 

Pelin idea
Pakohuonepelissä pelaajat suljetaan huoneeseen, josta on 60 minuuttia aikaa päästä ulos mm ratkaisemalla pulmia ja tekemällä tehtäviä. Pakohuoneesta pystyy halutessaan poistumaan kesken pelin, mutta peli päättyy pelaajan osalta tähän. Pääasia on pitää yhdessä hauskaa!

Pelin kulku
Tehtäviä ratkotaan loogisella päättelyllä ja luovuudella eikä siinä tarvita fyysistä voimaa. Mikäli jokin pulma ei lähde aukeamaan, voitte pyytää vihjettä päästäksenne eteenpäin. Henkilökunta seuraa pelitilannetta kameroiden välityksellä ja auttaa tarvittaessa.

Pelin kieli
Pelimme on vielä pelattavissa ainoastaan suomeksi.

Varusteet
Pukeudu normaaleihin, lämpimiin arkivaatteisiin. Pelissä pidetään kengät jalassa. Pelitila on tallin ylisillä, jossa ei ole lämmitystä. 

Kuvaaminen / tallentaminen huoneissa
Pelihuoneessa ei saa käyttää tallentavia laitteita, sillä haluamme, että myös muut pääsevät osallisiksi huoneen yllätyksistä.

Peruutukset
Varauksen voi peruuttaa maksutta viimeistään 24h ennen pelin alkua, peruutuslinkki löytyy vahvistusviestissä. Muussa tapauksessa lähetämme 30 € peruutusmaksun. Sairaustapauksissa peruutusmaksua ei peritä, pyri ilmoittamaan peruutuksesta kuitenkin mahdollisimman pian.

Liikuntarajoitteet
Huoneemme eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Otathan peliä varatessasi yhteyttä henkilökuntaan, mikäli haluat tietää lisää huoneen soveltuvuudesta erityistilanteissa.

Pakohuonepeli ja alkoholi
Turvallisuussyistä emme voi päästää pelitilaan päihtynyttä henkilöä.

Pakohuonepeli ja lapset
Suositusikärajamme ilman aikuisen seuraa on 15v.
12 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita aikuisen seurassa.  Tätä nuorempien kohdalla pyydämme etukäteen olemaan yhteydessä  henkilökuntaan.