HYVÄ TIETÄÄ


Pelin idea

Pakohuonepelissä pelaajilla  on 60 minuuttia aikaa selvittää itsensä ulos mm ratkaisemalla pulmia ja tekemällä tehtäviä. Pakohuoneesta pystyy toki halutessaan poistumaan kesken pelin, tosin näin ei vielä pelissämme käynyt 😉
Pääasia on pitää yhdessä hauskaa!

Pelin kulku
Tehtäviä ratkotaan loogisella päättelyllä ja luovuudella eikä siinä tarvita fyysistä voimaa eikä akrobaattisia kykyjä . Mikäli jokin pulma ei lähde aukeamaan, voitte pyytää vihjettä päästäksenne eteenpäin. Maksimi vihjeiden määrää ei ole.  Pelin ohjaaja seuraa pelitilannetta kameroiden välityksellä ja auttaa tarvittaessa.

Pelin kieli
Pelimme on pelattavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.  Jos haluat pelata muulla kielellä kuin suomeksi,  ilmoitathan siitä varauksen yhteydessä!

Varusteet
Pukeudu normaaleihin arkivaatteisiin. Viileämmällä on hyvä ottaa lämpimämpää vaatetta mukaan. Itse pelitilassa on syksyllä lämmitys, mutta siitä huolimatta pelitilan lämpötila voi olla normaalia viileämpi. 

Kuvaaminen / tallentaminen huoneissa
Pelihuoneessa ei saa käyttää tallentavia laitteita, sillä haluamme, että myös muut pääsevät osallisiksi huoneen yllätyksistä.

Peruutukset
Varauksen voi peruuttaa maksutta viimeistään 24h ennen pelin alkua, peruutuslinkki löytyy vahvistusviestissä. Muussa tapauksessa lähetämme 30 € peruutusmaksun. Sairaustapauksissa peruutusmaksua ei peritä, pyri ilmoittamaan peruutuksesta kuitenkin mahdollisimman pian.

Liikuntarajoitteet
Huoneemme eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Otathan peliä varatessasi yhteyttä henkilökuntaan, mikäli haluat tietää lisää huoneen soveltuvuudesta erityistilanteissa.

Pakohuonepeli ja alkoholi
Turvallisuussyistä emme voi päästää pelitilaan päihtynyttä henkilöä.

Ikärajat
Suositusikärajamme ilman aikuisen seuraa on 15 vuotta.

12 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita aikuisen seurassa.  Tätä nuorempien kohdalla pyydämme etukäteen olemaan yhteydessä  henkilökuntaan.